New to the forum? Say hello in this topic! Make sure to read the rules.
RULE NR 3 UPDATED: Don't hurt, harass or provoke other forum members or people.

Problem creating a post

Having trouble running SFD? This is the place to get help and report errors.
Forum rules
By using the forum you agree to the following rules. For this forum you also need to follow these additional rules.
Post Reply
jamisco
Superfighter
Superfighter
Posts: 67
Joined: Sun Nov 06, 2016 11:34 pm
Title: Da God
SFD Account: Jamisco
SFD Alias: Jamisco
Started SFD: either late 2015 or early 2016
Location: Somewhere in the east of the United states
Gender:
Age: 97

Problem creating a post

Post by jamisco » Sat Jun 24, 2017 7:53 am

I was trying to create a post but kept getting this when I tried to preview or post ........ No route found for "GET /posting.php" (from "https://www.mythologicinteractiveforums ... =post&f=15")


the post had code in it and that was the only thing that seemed to caused the error.

how do I fix this/ what causes this
0 x
Is it better to be feared or respected... please, is it too much to ask for both?

User avatar
Gurt
Lead Programmer
Lead Programmer
Posts: 901
Joined: Sun Feb 28, 2016 3:22 pm
Title: Lead programmer
Started SFD: Made it!
Location: Sweden
Gender:
Age: 27

Post by Gurt » Sat Jun 24, 2017 1:18 pm

Try to put the code in the "code" tag and see if that works.
0 x
Gurt

jamisco
Superfighter
Superfighter
Posts: 67
Joined: Sun Nov 06, 2016 11:34 pm
Title: Da God
SFD Account: Jamisco
SFD Alias: Jamisco
Started SFD: either late 2015 or early 2016
Location: Somewhere in the east of the United states
Gender:
Age: 97

Post by jamisco » Tue Jun 27, 2017 6:15 am

Putting it in the code tag doesn't work anymore. yesterday it did but now it doesn't. the funny thing is, a post like this one right now would work just fine and be posted, but the moment I put code into it, I get that error even when I don't use the coding brags
0 x
Is it better to be feared or respected... please, is it too much to ask for both?

jamisco
Superfighter
Superfighter
Posts: 67
Joined: Sun Nov 06, 2016 11:34 pm
Title: Da God
SFD Account: Jamisco
SFD Alias: Jamisco
Started SFD: either late 2015 or early 2016
Location: Somewhere in the east of the United states
Gender:
Age: 97

Post by jamisco » Tue Jun 27, 2017 6:19 am

test

Code: Select all

        public void ActivateTheGunner(TriggerArgs args)
        {
            IObject Gunner_ID = Game.GetSingleObjectByCustomID("The_Gunner")
            IPlayer TheGunner = Game.GetPlayer(Gunner_ID.UniqueId)
            IPlayer[] Enemies = new IPlayer[] { }
            int i = 0; // used for enemy array
            foreach(IPlayer plyr in Game.GetPlayers())
            {
                PlayerTeam  Plyr_team = plyr.GetTeam()
                if (Plyr_team != TheGunner.GetTeam())
                {
                    Enemies[i] = plyr
                    i++
                }
            }

            Vector2 Gunner_Position = TheGunner.GetWorldPosition()
            Enemy2Attack(Enemies, Gunner_Position)
        }

the above was just a test to see what causes the problem, it seems when I add semi-colons ";" to the code to properly format the code, that's when I get the error ... try it yourself... copy and paste the code and add more semi colons in their proper places. I'm not sure if you will get the error, but that is what causes the error for me
0 x
Is it better to be feared or respected... please, is it too much to ask for both?

User avatar
JakSparro98
Superfighter
Superfighter
Posts: 254
Joined: Fri Jul 15, 2016 7:56 pm
Started SFD: PreAlpha 1.0.5
Location: Rome, Italy
Gender:
Age: 19

Post by JakSparro98 » Sat Nov 11, 2017 8:20 pm

I want to inform you that this problem is still around, I'm trying to reply a request with some code but once I put it with or without the code tag the page gives me this error:
No route found for "GET /posting.php" (from "https://www.mythologicinteractiveforums ... 50&p=14928")
I thought it could happen due for some issue with the quotes not properly submitted to the page, but even with a reply without quotes I get an error:
No route found for "GET /posting.php" (from "https://www.mythologicinteractiveforums ... =15&t=2350")
I know this thread is a bit old, also know that issues with the forum engine are not priorities but at least I reported that this problem is still present in this version of phpBB.
0 x

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests